Impro comedy

Mere information

Lær at spille komedie og være sjov på en scene – helt uden forberedelse.

Impro comedy forener comedy, teater og improvisation i en skæg underholdningsform, som alle kan være med til. Kort sagt spiller man små, komiske scener uden nogen form for forberedelse. Det eneste, der er forberedt, er nogle forskellige lege eller benspænd, som indgår i scenerne. Det kunne fx være, at man kun må stille spørgsmål, at en scene spilles baglæns eller at scenen skifter genre undervejs. Nogen kender måske formatet fra tv-programmet ”Rundt på gulvet”.

Du behøver hverken at være sjov eller have stået på en scene før for at være med. Impro comedy handler nemlig om at samarbejde, have det sjovt og om at få hinanden til at se gode ud. Her bygger vi videre på hinandens ideer, så vi sammen kan skabe underholdende scener, der får publikum til at klaske sig på lårene af grin. Vi hylder de små fejl og ser dem som gaver, der bare bringer os nye steder hen. I impro comedy kan alle ideer bruges.

I løbet af undervisningen vil vi spille en masse morsomme scener, lære hvordan vi kan gøre scenerne endnu sjovere og hvordan vi hjælper hinanden, når det hele skal opstå ud af det blå. Forløbet afsluttes (for dem der har lyst) med en visning for venner og familie.

Impro comedy er altså for dig, der gerne vil mødes en gang om ugen for at være kreativ, grine sammen med andre og samtidig udfordre dig selv. Her er der ingen lektier eller hjemmearbejde – vi finder nemlig på det hele på stedet.

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser Sebastian Reuber,
Ledige pladser Der er 15 ledige pladser
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Rollespil
Impro comedy
Impro comedy forår 2021
Hvornår?

Tirsdag kl. 16:30 - 18:30 Holdet kører i 10 uger Mødested følger

Medarbejdere
Sebastian Reuber