E-sport - elitehold

Mere information

Ønsker du at dykke ned i detaljerne og forbedre dine evner i Counter-Strike: Global Offensive?

Spiller du for at vinde?

UIH deltager med 2 andre ungdomsskoler i en liga hvor vi stiller med 5 elitespillere. Næste år vil ligaen blive udvidet til mange flere deltagende hold.

På CS:GO holdet handler det om arbejde som en samlet enhed, og lærer hinandens styrker/svagheder. Der er især fokus på det kommunikative, samt at kunne fungere og arbejde som et hold. Holdet forudsætter et højt teknisk niveau indenfor spillet. En gang om måned er der turnering mod de andre hold i den almindelige træningstid, så her har du chancen for at vise dine skills!

Alt udstyr er opsat og klart til jer når i ankommer, så der behøves ikke eget udstyr for at deltage. OBS: Dog kan COVID-19 situationen betyde at man i en periode skal medbringe eget udstyr. Mere info omkring dette vil blive tilsendt omkring holdstart.

Træning faciliteres af HYDR Esport, som ugentligt varetager undervisning for over 650 personer, både online og i deres centre i Allerød, Søborg og Frederiksberg.

Deltager info påkrævet ved tilmelding:
Der er plads til max 5 deltagere på dette hold og for at komme i betragtning til holdet, skal du sende en ansøgning til ungdomsskolen på følgende mail: jagr@horsholm.dk, hvor du kort oplyser:

Antal timer i CSGO
MM Rank
FaceIT Rank

Og mest af alt hvorfor vi skal vælge at tage dig med på holdet

Når holdet er udtaget, vil du modtage direkte besked om, hvorvidt du er optaget eller ej.

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Der er 10 ledige pladser
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder E-sport - elitehold
Hvornår?

Onsdage kl. 18:00 - 20:30 Første gang onsdag den 16. september 2020 Mødested Vallerødskolen Vi kører i bus til Hydr E-sport Center