Groove dance

Mere information

Kan du godt lide at danse hjemme på dit værelse? Og er du træt af at skulle holde styr på højre og venstre i traditionelle danse timer? Så er jeg sikker på du vil være vild med at Danse Groove

Groove er en danseform hvor vi danser de samme enkelte trin, men på hver vores unikke måde. Det vil sige vi sætter resten af kroppen på, på lige præcis den måde der giver bedst mening for den enkelte. Vi udnytter hele rummet og vi danser ikke på ræd og række. Det handler om at give slip på overbevisning om hvordan vi tror vi skal se ud når vi danser og blot danse på den måde som føles godt og rart for den enkelte. Timen bygges op med en blød opvarmning, til mere gang i den og afsluttes med en afspænding. Der vil både være tempo på, interaktion, cardio, sjov og ballade og lidt funktionel træning, alt sammen pakket ind i dans. Jeg vil guide dig under hele timen og give forslag til hvordan du kan bevæge din krop.

I Groove arbejder vi med 5 grundsætninger:

1: Din måde er den rigtig måde.

2: Det er mening du skal skille dig ud.

3: Ingen bekymrer sig om hvordan du ser ud, og hvis de gør, er det deres problem.

4: Ingen kan gøre det for dig.

5: For at forstå det må du øve dig og gør det til en del af dit liv.

Så hvis du er frisk på at træde ud af din comfortzone, udfordre dig selv og dit bevægelsesmønster og bliver stærkere i troen på dig selv, så er Groove Dance noget for dig.”

 

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser Ane Klok,
Ledige pladser Der er 15 ledige pladser
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Groove dance
Hvornår?

Mandage 17:00 - 18:00 Første gang mandag den 14. september 2020 Mødested følger