Musikproduktion

Mere information

Bliv producer og/eller rapper på ingen tid med UIHs nye undervisningstilbud drevet af Theis Nielsen (Producer) og Manus Bell (Rapper).

Undervisningen foregår i et professionelt lydstudie i ungdomsklubben, hvor man kan udvikle kompetencer indenfor musikproduktion og rap på alle niveauer. Producere og rappere arbejder tæt sammen for at kombinere komposition og tekst for derved at skabe komplette sange. Der er god mulighed for at beskæftige sig med både produktion og rap for at få en bedre forståelse for hvordan disse hænger sammen.

Vi bestræber os på at styrke unge og skabe et frirum, hvori de frit kan udtrykke sig og skabe deres eget univers. På denne måde er vores fornemmeste opgave at sætte rammerne for undervisning, som tilpasses de unges behov og ønsker.

De unge deltagere har, med hjælp fra underviserne, stiftet deres egen forening, Z-70, som fungerer som et musikselskab, hvor eleverne selv kan udgive musik. Foreningen er drevet af eleverne selv, som har fuld råderet over hvad der skal udgives, på hvilke tidspunkter, hvor og hvordan. Vi tror på at ejerskab og ansvar skaber motivation blandt unge, som vi er blevet bekræftet i med driften af Z-70.

Læs mere på de næste to næste sider om det at blive producer eller rapper er noget for dig.

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser Theis Nielsen, Manus Bell,
Ledige pladser Der er 9 ledige pladser
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Podcast forår 2021
Musikproduktion
Rap
Producer
Hvornår?

Mandag og Onsdag kl. 18-22 Ungehuset ÅDP Højmosevænge 6 2970 Hørsholm

Hvor?

Ungehuset ÅDP