Vanessa Hultgren Trad

14 år, Rungsted Skole

Mere information

Vanessa Hultgren Trad

 

Mærkesag

Min mærkesag er udsatte børn/unge og kortere skoledage.

Jeg ønsker at der kommer fede opholdssteder for alle der har lyst til at møde nye venner og komme lidt væk fra familien. Jeg ved at mange elsker at være ude med venner og komme væk fra huset når man bliver mange venner sammen. Så jeg ville sige et ungdoms sted uden regler med sofaer og en god omgang ungdomsaktiviteter ville være på sin plads.

Min mærkesag er jo også udsatte unge. Så meningen med alt det her, er for unge der føler sig alene og utrygge. Og at have det her opholdssted ville gøre en kæmpe forskel for dem. De kan møde alle mulige andre folk som har det ligesom dem som kan relatere. Blive introduceret til selve ungdomslivet. De vil skabe et helt nyt netværk og sætte minder for livet. Min plan med ungdoms stedet er at det skal være så de store kan hygge sig. Så 13 - 17 år ville jeg mene er en alder hvor man kan komme sammen i større grupper.

Kortere skoledage: Vi har alle altid snakket om at få tidligere fri. For nogle år tilbage fik vi pause hvert 45 min De lavede de så om på så der kom mindre pauser. Men da de gjorde det sagde de også at vi ville få kortere skoledage og det skete ikke! Vi har alle altid snakket om at få tidligere fri Men jeg tror at kunne komme senere i skole ville kunne gøre en kæmpe forskel på os unge. De fleste af os skal i skole kl 08:00 og de synes jeg er for tidligt for lærerne og for eleverne. Det ville styrke alle at skubbe skoledagene med 1 time. Så mødes i skole kl 09:00 og så få fri ca omkring kl 14:00. Ville gøre en kæmpe forskel! Ved kortere skoledage ville vi ikke kun forbedre vores søvnmangel men forbedre vores skole arbejde. Undersøgelser har vist at mange unge bliver hurtiger skole trætte fordi de mangler søvn. Ved at kunne sove og få udviklet sig selv ville ændre på det...

 

 

Om Ungerådsvalget

Unge fra 13-20 år, der går i skole eller bor i Hørsholm, kan stemme til valget 1. februar.

Du har én stemme, og du bestemmer selv, om du vil stemme på en fra din egen skole eller fra en anden skole. 

Der skal vælges 2 repræsentanter fra hver folkeskole, 2 medlemmer fra hver privatskole, 2 medlemmer fra gymnasiet og 3 løsgængere eller medlemmer fra andre unge fællesskaber (eksempelvis ungdomsskolen, ungehuset, foreningslivet, herunder sport- og idrætsforeninger, og interesserede fra uorganiserede grupper). 

Medlemmer vælges for ét år ad gangen. Er der efter valget ledige løsgængerpladser, kan disse pladser gå til kandidater fra skolerne, der ikke blev valgt som skolerepræsentanter.

Du kan se alle kandidaterne til Ungerådsvalget 2021 på ungihørsholm.dk/stem. Klik på kandidaterne for at læse om deres mærkesager. Hvis vil stemme på en kandidat, skal du gå ind på kandidatens profil og trykke på knappen "Stem på mig".

Stem til ungerådsvalget 1. februar

Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Christoffer Borup Gernow
Ann Emilie Friis Orbesen
Thessa Spotoft
Augusta Wittrup Boeck
Saramarie Castanie Noël Krogh
Josefine Camilla Kanters Fahlström
Nicoline Møldrup
Chantell Borregaard Jensen
Maria Bahar Alamgiralam
Frederik Christian Vollmer Tangaa
Sylvester Nannerup Wall
Vanessa Hultgren Trad