Beauty Camp efterårsferie

Mere information

Vil du gerne lære om styling og perfomance. Du lære bl.a. at lægge make-up, lave negle, lave ansigtsmasker, style håret, stå foran et kamera til photoshoot og gå catwalk på den røde løber. Lyder det som noget for dig?

Beauty Campen er arrangeret af UngEvent i samarbejde med din ungdomsskole, og 3 andre ungdomsskoler. Campen er kun for piger i alderen 13-17 år. Campen afholdes i Jylland, og strækker sig over tre dage med overnatning.

Campen består af flere forskellige workshops, hvor de unge skal lære om styling og perfomance. De skal bl.a. lægge make-up, lave negle, lave ansigtsmasker, style håret, stå foran et kamera til photoshoot og gå catwalk på den røde løber. Alle workshops afvikles af professionelle undervisere med en pædagogisk tilgang til undervisningen. Hele forløbet afsluttes med et brag af et modeshow foran forældre, søskende og venner. Alle pigerne får en goodie bag og en t-shirt de skal have på til modeshowet.

UngEvent sætter stor fokus på sammenhold og fælleskabet, derfor vil der være underholdning og ekstra workshop, hvor vi ryster ungerne sammen på tværs af ungdomsskolerne. Vi holder i år kæmpe POOL PARTY med DJ, lysshow og oppustelige badedyr.

Holdet er fyldt op
Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Holdet og ventelisten er fyldt op
Pris pris. kr. 300,-
Andre muligheder Beauty Camp efterårsferie
Beauty Camp Venteliste
Holdnr. 51
Hvornår?

tirsdag den 13. - torsdag den 15. oktober