AFLYST - Trolls på verdensturne 2. april 2020 kl. 17:00

Mere information

På grund af coronavirus aflyser vi Ung i Hørsholm's filmklub, vi vender tilbage når vi ved mere.

 

Animationsfilmen 'Trolls på verdensturné' er det andet kapitel om de små trolde med pangfarvet strithår.

Denne gang udvides Trolls-universet, da Poppy og Branch opdager, at de faktisk ikke er de eneste trolde på jorden. Der er mange, mange flere - og de er alle inddelt efter deres egen musikgenre fra heavy metal over techno til country.

Da alle Trolls sikkerhed pludselig er i fare, bliver det Poppy og Branch opdage at forene alle verdens trolde i harmoni - men det er svære end som så.

Anna Kendrick og Justin Timberlake er tilbage fra etteren, hvor de danske stemmer blev leveret af sangerne Stine Bramsen og Christopher.

 

Ny filmklub for Hørsholms unge
Ung i Hørsholm og Kulturhus Trommen starter filmklub for unge, der i foråret kan se seks film i Trommens biograf til favorabel pris

Nu kan Hørsholms unge komme billigere i den lokale biograf i Kulturhus Trommen, hvis de tilmelder sig en ny filmklub, som er skabt i samarbejde mellem Ung i Hørsholm og Kulturhus Trommen.

Filmklubben har fået navnet Ung i Hørsholms Filmklub og byder sine unge, filmglade medlemmer på 6 aktuelle film til en favorabel billetpris på kr. 25,00 pr. forestilling på tre udvalgte datoer i foråret.

Film udvalgt af unge
De i alt seks film på forårets program er udvalgt i samarbejde med unge fra Ung i Hørsholm og er nye premierefilm for unge fra mellemtrinnet og udskolingen.

Filmklubben bliver administreret af Ung i Hørsholm.

Du tilmelder dig filmklubben på ungihørsholm.dk på samme vilkår, som når du melder dig til Ung i Hørsholms øvrige tilbud.

Programmet ligger ikke endeligt fast endnu. Der er muligvis en film eller to, der bliver ændret.

Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det koster i alt DKK 25,00 at deltage. Det fulde beløb for deltagelse skal betales nu. Beløbet hæves dog først når ungdomsskolen godkender din tilmelding.
Andre muligheder
Holdnr. 013
Hvornår?

Kulturhus Trommen 2. april 2020 Kl. 17:00

Hvor?

Kulturhus Trommen