Science Camp - Sorø Akademi 2021

Mere information

Tilbud til dygtige elever i 8. og 9. klasse

Et særligt tilbud til dig, der går i 8. og 9. klasse og har særlig interesse og talent indenfor naturvidenskab - matematik og fysik. For at blive endelig optaget på holdet skal du udfylde et ansøgningsskema - se nedenfor.

Hvem er et talent?
Et talent er én, der er god til noget og har mulighed for at blive en af de bedste, hvis potentialet stimuleres. Forskningsresultater viser, at op mod 25 % af alle børn og unge har særlige forudsætninger inden for et eller flere områder.

På denne camp beskæftiger vi os med naturvidenskab i form af bl.a. moderne teknologi. Sorø Akademi har endnu ikke meldt endelig dato og emne ud for dette skoleår. Det oplyser vi, så snart vi kender det.

Udover den spændende undervisning og seje eksperimenter i nye lækre lokaler, får du mulighed for hyggeligt samvær med andre unge, som også er interesserede i naturvidenskab.

Overnatning foregår på "Talenthotellet Frederik VI", som ligger på Sorø Akademi.


Tilmeldingen sker via UiH, og vi kører dig til Sorø Akademi og hjem igen. Da vi kun råder over et begrænset antal pladser, er det vigtigt, at det er de rigtige elever, der kommer med. Derfor skal du ansøge om at blive optaget. Det sker ved, at du og og én af dine lærere udfylder et ansøgningsskema.

Ansøgningsskemaet mailer vi til dig, når du har tilmeldt dig her på hjemmesiden. Når du har udfyldt det, sendes det til UiH på e-mail: jagr@horsholm.dk.  Derefter vil vi kontakte dig og orientere dig om, hvorvidt du er blevet optaget på holdet.

Når du er optaget, vil du modtage et informationsbrev fra os med diverse oplysninger om opholdet på Sorø Akademi.

Kursusperiode:
Januar/februar 2021. Præcis dato kommer, så snart den er endelig på plads.

Pris:
Det koster 300,- at deltage. Beløbet dækker, transport, kost og logi.

Adresse:
Mærsk Mc-Kinney Møller Videnscenter
Akademigrunden 18, Sorø
www.sciencetalenter.dk

Science Talenter

de gode kan blive de bedste

www.sciencetalenter.dk

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Der er 15 ledige pladser
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Science Camp - Sorø Akademi 2021
Holdnr. 53