AFLYST - Mulan 2. april 2020 kl. 20:00

Mere information

På grund af coronavirus aflyser vi Ung i Hørsholm's filmklub, vi vender tilbage når vi ved mere.

 

Filmen 'Mulan' er en live action-filmatisering af animationsfilmen fra 1998.

Filmen handler om den kinesiske kvinde, Hua Mulan, der tager sin skrantende fars sted i den kejserlige hær - forklædt som mand.

 

Ny filmklub for Hørsholms unge
Ung i Hørsholm og Kulturhus Trommen starter filmklub for unge, der i foråret kan se seks film i Trommens biograf til favorabel pris

Nu kan Hørsholms unge komme billigere i den lokale biograf i Kulturhus Trommen, hvis de tilmelder sig en ny filmklub, som er skabt i samarbejde mellem Ung i Hørsholm og Kulturhus Trommen.

Filmklubben har fået navnet Ung i Hørsholms Filmklub og byder sine unge, filmglade medlemmer på 6 aktuelle film til en favorabel billetpris på kr. 25,00 pr. forestilling på tre udvalgte datoer i foråret.

Film udvalgt af unge
De i alt seks film på forårets program er udvalgt i samarbejde med unge fra Ung i Hørsholm og er nye premierefilm for unge fra mellemtrinnet og udskolingen.

Filmklubben bliver administreret af Ung i Hørsholm.

Du tilmelder dig filmklubben på ungihørsholm.dk på samme vilkår, som når du melder dig til Ung i Hørsholms øvrige tilbud.

Programmet ligger ikke endeligt fast endnu. Der er muligvis en film eller to, der bliver ændret.

Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det koster i alt DKK 25,00 at deltage. Det fulde beløb for deltagelse skal betales nu. Beløbet hæves dog først når ungdomsskolen godkender din tilmelding.
Andre muligheder
Holdnr. 014
Hvornår?

Kulturhus Trommen 2. april 2020 Kl. 20:00

Hvor?

Kulturhus Trommen