E-Sport - CS Go Holdtræning

Mere information

 

 

CS:GO avanceret

Kunne du tænke dig at få et større indblik i, hvad det vil sige at spille CS:GO på et hold ? Eller drømmer du om at blive den næste device eller s1mple ? Du vil på dette hold blive trænet i din strategiske tilgang, executes og retakes, såvel som dine evner til at kommunikere med dine medspillere. Alt imens vi deler vores fælles passion for spillet CS:GO. Du vil blive en del af et fast hold, som gennem den struktureret træning vil sørge for optimale rammer for at udvikle dig som individuel og hold spiller.

Undervisningen handler om alle aspekter indenfor det at spille CS:GO, det vil sige at blandet andet også skal arbejde med etik og god online adfærd. Undervisningen bliver udført af HYDR eSports professionelle trænere i deres lækre esports lokaler i Søborg. Alt udstyr er opsat og klart til jer når i ankommer, så der behøves ikke eget udstyr for at deltage.

Det forventes at du på dette hold, kender til de basale elementer i CS:GO og har viljen og lysten til at blive bedre. Der er ingen specifikke rank krav eller lign.

 

Se faciliteterne som træningen vil foregå under her: https://www.youtube.com/watch?v=En1Iskld0Fw

Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder E-Sport - CS Go Holdtræning
Hvornår?

Vallerødskolen(Hørsholmhallen) onsdag kl. 18.15 Undervisning: Søborg kl. 18.45-21.15 retur ca. 21.30

Hvor?

Vallerødskolen