Mindfulness

Tilmelding starter
ti. 30. jun. kl. 00:00

Mere information

Yoga, mindfulness og mentaltræning.

Med yoga og mindfulness vil du blive styrket både fysisk og mentalt, samtidig med at du vil opleve det som en pause og gå derfra med ro i kroppen. Der vil også i forløbet være indlagt mentaltræninger som kan dæmpe tankemylder, og du vil opleve at blive bedre til at styre og være med den uro eller ubehag du måske har ved eksaminer eller når du gerne vil gøre noget nyt du ikke er vant til og nervøs for.

Over tid vil du opleve at det vil støtte din evne til at træffe gode valg, give mere selvkontrol af følelser der pludselig kommer, som tidligere har været svære at forholde sig til og et styrket selvværd.

Undervisningen vil rumme yoga, åndedrætsteknikker, øvelser og afspænding der vil være med til at give dig en stærk og smidig krop.

Du vil blive guidet til hvordan og opleve at slå en knude på dig selv og vende hoved ned og benene op i yogaens sjove og udfordrende øvelser – hvilket er super sundt for din krop og sind.

Med Mindfulness vil du styrke dit fokus, din opmærksomhed og evne til at være tilstede i dig selv, mærke din krop og være til stede her og nu. Det vil være gennem øvelser og lege der træner balance, opmærksomhed, tillid og kropsbevidsthed. Og du vil opleve mere balance, ro, mindre tankemylder og bedre søvn.

 

Her er der ingen krav om at se ud eller være på en bestemt måde. Kun at du er dig, er nysgerrig, stiller spørgsmål og gør dit bedste

Praktiske oplysninger
Underviser Birgitte Tindborg,
Ledige pladser Holdet er lukket for tilmelding.
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Mindfulness
Hvornår?

Hørsholm Skole Onsdag kl. 14-15.30

Hvor?

Hørsholm skole

Medarbejdere
Birgitte Tindborg