Podcast forår 2021

Mere information

Lær at optage og klippe din egen podcast. Er du til true crime-dokumentarer eller Fries before guys-inspirerede talkshows? På værkstedet får du redskaberne til at producere podcast efter din smag.

På podcast-værkstedet er der både plads til dig, der drømmer om at stå bag mikrofonen og være vært på dit eget podcastshow, og til dig, der gerne vil nørkle med lydteknik bag kulisserne. Gennem praktiske øvelser skal vi lære at idéudvikle, researche, interviewe, optage, klippe, lave underlægningsmusik og lydeffekter, hoste og distribuere vores egne podcasts. Med andre ord kommer vi i værkstedet til at arbejde med alle de teknikker, der skal til for at lave en podcast.

Værkstedet er inddelt i fire blokke à 2 uger. Det er op til dig, hvor mange blokke du vil deltage i. I blok 1 arbejder vi med idéudvikling (hvordan lyder en god podcast? hvordan opbygger man en fængende fortælling? hvordan skaber man et lydunivers?), i blok 2 med produktion og optagelse (optagelses- og interviewteknik), i blok 3 med postproduktion (klippeprogrammet Hindenburg, underlægningsmusik og rettigheder, komponér din egen jingle) og i blok 4 med udgivelse (hosting, distribution, podcastens grafiske udtryk). Vi tager desuden på udflugt ud af huset. Det kan fx være et besøg i Københavns Radiobiograf, hos en professional lydklipper eller hos en podcaster, vi er inspireret af.

I podcast-værkstedet får du også mulighed for at få hjælp til dit eget podcastprojekt. Du behøver ikke have en færdig idé til en podcast, inden du møder op. Vi hjælper hinanden med at udvikle gode idéer, og du bestemmer selv, om du vil arbejde alene med din idé eller sammen med en holdkammerat. Vi slutter året med en podcast-biograf, hvor dem, der har lyst, får chancen for at præsentere deres produktioner for hinanden, familie og venner.

Alle kan deltage. Medbring gerne computer, hovedtelefoner og smartphone eller andet optageudstyr.

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser Sofie Malmborg Hansen,
Ledige pladser Der er 15 ledige pladser
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Podcast forår 2021
Musikproduktion
Rap
Producer
Holdnr. k11
Hvornår?

dato og mødested følger