48496400 // jagr@horsholm.dk

Digte

KREATIV

Underviser
Jesper B. Korndal
Sted
Det Røde hus - Kokkedal Stationsvej 3, 2970 Hørsholm

Beskrivelse

LÆR AT DIGTE.
GÅR DU MED EN FORFATTERSPIRE I MAVEN? ER DU VILD MED ORD? HER LÆRER DU AT OMDANNE DINE TANKER TIL LYRIK.

Digte behøver ikke at være kedelige og støvede. De kan handle om lige netop det, DU synes om og interesserer dig for. Her lærer du at skrive løs, redigere i dine tekster, give og modtage kritik, og læse op foran et publikum. 
Digte kan handle om alt, og der er ikke skrappe tematiske regler for, hvad man må og ikke må. Det vigtigste er at få skrevet løs og gribe de mange ord, der hænger rundt om i luften.
Eleverne får meget indflydelse på skrive-temaer under forløbet, men det overordnede tema bliver: Ung i Hørsholm. Forløbets endelige mål er, at elevernes digte samles til en fysisk bog med deres helt egne Hørsholm-digte.

Alt dette sker i trygge rammer, det er essentielt for den kreative proces, at alle på holdet føler sig trygge.

Underviser

Jesper B. Korndal

<p>Jesper B. Korndal (f. 1981) debuterede&nbsp;&nbsp;i 2007, siden har han udgivet 7 digtsamlinger. Han underviser i lyrik og kreativ skrivning rundt om i landet, og blev for digtsamlingen 3520 Korndal, der omhandler opv&aelig;ksten i Farum, nomineret til Fures&oslash; kommunes Kulturpris i 2019. Modtager af Skulderklap legatet fra Danske Sk&oslash;nlitter&aelig;re Forfattere i 2020.&nbsp;</p>


Andre hold i samme kategori

}