Job i Ung i Hørsholm

 

Timelønnede undervisere søges til holdundervisning på Hørsholm Ungdomsskole

Kan du lave de vildeste tricks på skateboardbanen? Kan du sende en flok elvere i kamp mod fjendtlige orker? Elsker du at analysere og fordybe dig i litteraturhistorien, eller brænder dit hjerte for en anden aktivitet, som du evner at formidle og lære fra dig til unge? Så hører vi gerne fra dig som underviser til holdundervisning.

Som underviser på holdundervisning for kommunens unge, vil du møde en gruppe unge mennesker i alderen 13 – 18 år, der hver gang glæder sig og frivilligt har tilmeldt sig præcis dit hold. Holdet vil mindst være en gruppe på 8 deltagere, men vil ellers variere i størrelse afhængig af, hvad du vurdere er max (typisk 12-16).

Et undervisningshold varer typisk 1,5-3 timer én gang om ugen efter kl. 16.00 på hverdage fra september til april med ferie i skolernes ferier.

Vi er altid åbne for forslag til nye hold, men søger blandt andet specifikt til følgende hold: 

 • Boksning
 • MMA eller anden kampsport
 • Skating
 • Læseteknik/studieteknik 
 • Bogklub
 • Litteraturhold
 • Rollespil 

Selv om dit fag/interesseområde ikke er nævnt her, så hold dig ikke tilbage med at sende os en uopfordret ansøgning, hvor du foreslår et (eller flere) hold.

Faglighed, involvering og øje for det sociale

Vi forventer at du er dygtig til dit fag og kan formidle det på en engagerende måde i øjenhøjde med de unge. Du behøver hverken at have undervisningserfaring eller have erfaring med unge, selv om begge dele er et plus. Selv om du er eksperten, forventer vi altså, at du formår at involvere de unge, så de ikke bliver passive modtagere af et forløb, du har planlagt alene.

At undervise i Ungdomsskolen handler 50/50 om det faglige og det sociale. De unge kommer i deres fritid og deres engagement og lyst til at komme, er afhængigt af et godt forhold til underviseren og et trygt fællesskab på holdet. Du har derfor øje for det sociale og kan støtte i at bidrage fælles relationer.

Et ungdomsskolehold skal meget gerne adskille sig fra et fag i skolen, ved at være mindre pensum- og præstationsorienteret og mere hands-on og ude i verden. Selv om de fleste undervisningsgange foregår på Ungdomsskolen, er det derfor ønskeligt, at der også laves udflugter og anden form for interaktion med omverden.

Mere viden:

Lyder dette som noget for dig, så send os en ansøgning, hvor du vedhæfter et vellignende foto, som gerne må komme på vores hjemmeside, hvis vi vælger at oprette et hold med dig som underviser. Din ansøgning bedes desuden indeholde disse 4 dele:

 • Max en halv side konkret holdbeskrivelse målrettet unge.
 • Max en halv side skitsering af dit undervisningsforløb.
 • Max en halv side forklaring af din motivation for at undervise i Ungdomsskolen.
 • Et kort, relevant CV. 

Din ansættelse vil ske ifølge af overenskomst for timelønnede lærere i ungdomsskolen med en løn på 354 kr. i timen pr. undervisningstime (=klokketime), hvilket inkluderer forberedelse.

Du kan læse mere på vores hjemmeside www.ungihørsholm.dk og kontakt gerne leder, Claus Skjoldan på 4051 4663 for yderligere spørgsmål, m.m..

Vi indhenter børne- og straffeattester

Sådan søger du:
Brug linket ’Søg jobbet’ for at søge stillingen eller søg via www.horsholm.dk/job. Du vil blive bedt om kontaktoplysninger og om at uploade CV og ansøgning.

Vi inviterer til samtaler (evt. virtuelt) løbende, så vent ikke for længe med at søge.