GirlTalk

 

TILBUD OM EMPOWR ONLINE OG MENTORFORLØB

 

MENTORFORLØB FOR UNGE PIGER

Alle har brug for en at tale med. Det tror vi på hos GirlTalk og derfor er vi nu stolte af at invitere til vores nyeste tilbud: Mentorforløbet!

Mentorforløbet er et særlig tilbud målrettet unge piger (13-16 år), der gerne vil have en at tale med. Det særlige ved forløbet er, at mentoren er en ung kvinde, der helt frivilligt har valgt at være der for andre yngre kvinder. GirlTalk uddanner mentorerne og sørger selvfølgelig for supervision, så vi sikrer et godt og trygt forløb for alle.

På forløbet tilbyder vi:  

  • 5- 8 samtaler med en ung kvinde på telefon/online
  • En at snakke med om stort og småt og hvor den frivillige er der for dig.
  • Et fortroligt rum, hvor du kan dele tanker og oplevelser med en af GirlTalk´s frivillige
  • En at søge råd og vejledning hos

 

Har du lyst til at være med? Så send en mail til sanne@girltalk.dk

 

VIL DU VÆRE MED I ET FÆLLESSKAB FOR UNGE PIGER ONLINE?

Er du interesseret i hygge, grin og ærlige snakke? Tør du lære dig selv bedre at kende og få nogle nye veninder? Så det nu, du skal læse videre.

GirlTalk tilbyder lige nu 5 møder i løbet af maj/juni hvor du, sammen med 2-4 andre piger (13-15 år), mødes i et sikkert Online-rum. Her taler I om bestemte emner og det, der optager jer, samtidig med at I laver nogle aktiviteter. Møderne ledes af uddannede frivillige gruppeledere, som er unge kvinder, der sagtens kan huske hvordan det var at være teenager. I har selvfølgelig tavshedspligt, så I kan tale åbent og ærligt uden at bekymre jer om noget.

Formålet med EmpowR-møderne er at give unge piger en masse gode oplevelser, værktøjer til at håndtere livets udfordringer og forståelse for dem selv og andre. Det er gratis at deltage og så er det super hyggeligt.
Har du (eller kender du en,) der har lyst til at høre mere? Så send endelig en mail til sanne@girltalk.dk