Fotojournalistik

Mere information

Hvordan bruger vi billeder til at fortælle historier? På dette hold vil vi lære at sætte ord på billeder og lave vores egne fotografier.

Brænder du for fotografiet og historiefortælling? Så kom med på dette hold, hvor vi går i dybden med fotografiet og hvordan vi kan udnytte dette medie til at fortælle hvad vi har på hjerte. På dette forløb skaber vi et “åbent modus”, hvor vi kan diskutere og eksperimentere med fotografiet. Her udfordrer vi hinanden både i vores klasselokale og ude i virkeligheden. Der kommer til at være opgaver i form af at producere billedmateriale, som vi kigger på i fællesskab. Alle niveauer er velkomne. Uanset om du er helt ny eller super erfaren, og det er ligegyldigt om du har det dyreste kamera eller en mobiltelefon med kamera i. Det vigtigste er, at vi elsker billeder. Fortællende billeder.

På dette forløb vil vi kigge nærmere på forskellige genrer. Blandt andet nyhedsfotografiet, for at se hvordan billeder kan skildre en konkret begivenhed. Derudover vil vi kigge på den dokumentariske tilgang til fotografiet, hvor der er plads til at lege mere æstetikken og sanserne. Portrætfotografiet bliver også en af de discipliner vi dykker ned i, for at se hvordan vi kan blive klogere på et menneske gennem fotografiet, og måske endda skildre den portrætteredes følelser.

Det vigtigste er, at du vil fotografiet, og at du vil være med til at skabe et rum, hvor der er plads til at eksperimentere og have det sjovt i fællesskabet.

Tilmeld dig nu
Praktiske oplysninger
Underviser Mads Joakim Rimer,
Ledige pladser Der er 12 ledige pladser
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Fotojournalistik
Holdnr. k03
Hvornår?

Onsdag kl. 16:00 - 19:00 Første gang onsdag den 16. september 2020 Mødested følger

Medarbejdere
Mads Joakim Rimer